Mom Inc. Patroon afbeelding

Eerlijk over ouderschap

Maak het onderwerp ouderschap bespreekbaar

Mom Inc. Patroon afbeelding
Mom Inc. Patroon afbeelding
Mom Inc. Patroon afbeelding

Als je collega met spuug op de schouder binnenkomt kun je dat nog discreet zeggen. Maar is het ook bespreekbaar als een collega plots weg moet om een ziek kind van school te halen? Als werkgever wil jij toch zorgen dat je werknemers zich gehoord en gezien voelen en dat je een gezonde, toegankelijke werkomgeving creëert waarin alles bespreekbaar is.

Het combineren van werk en het zorgen voor kinderen is voor veel ouders een hectische combinatie. Het is steeds zoeken naar een goede balans tussen de ambities op het werk en in het ouderschap. In beide rollen verlangen werkende ouders het beste van zichzelf, met het risico dat ze door blijven rennen, fouten maken en te laat ontdekken dat ze hun eigen grens bereikt hebben. Dat is voor niemand leuk, dus daar wil Mom Inc. wat aan doen door het onderwerp ouderschap binnen een organisatie op de kaart te zetten.

Wil jij het onderwerp ouderschap bespreekbaar maken binnen jouw organisatie of team? En dan bedoelen we niet alleen bij de koffie-automaat. Met de workshop Agendapunt: ouderschap heb je de mogelijkheid gevonden. In deze incompany workshop draait het om een realistisch beeld van ouderschap in combinatie met werk, ambities, herkenning en het delen van ervaringen. Deze workshop, bedoeld voor werknemers met en zonder kinderen.

Wat levert het op?

Met deze workshop zet je door je het onderwerp ouderschap bespreekbaar te maken een eerste stap naar een oudervriendelijke organisatie. Je werknemers weten welke stappen ze kunnen zetten om meer ontspanning te ervaren in de combinatie van werk en ouderschap. Ook zorg je ervoor dat ze eerder steun zoeken bij elkaar. Daarnaast krijg jij inzicht in de behoeftes van je medewerkers met kinderen.

Wat krijg je?

Tijdens de workshop Eerlijk over ouderschap leer je je als werkende ouder bewust te worden van je eigen behoeftes en prioriteiten. Je onderzoekt je huidige balans en formuleert wat je nodig hebt om op een goede manier te blijven functioneren als werknemer en ouder. Belangrijk onderdeel is het delen van ervaringen met elkaar.

Jij, als leidinggevende:

  • Maakt het onderwerp ouderschap bespreekbaar binnen je organisatie of team.
  • Zorgt dat werkende ouders eerder steun bij elkaar zoeken.
  • Krijgt inzicht in de behoeftes van je medewerkers met kinderen.
  • Zet de eerste stap naar een oudervriendelijke organisatie

Deze incompany workshop duurt 1 dagdeel en is bedoeld voor ouders met en zonder kinderen.

Yes, ik maak ouderschap bespreekbaar

You did not install Contact Form 7 (By Takayuki Miyoshi) plugin.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2020