Algemene voorwaarden

Mom Inc. Patroon afbeelding

V.O.F. Mom Inc.
Erasmussingel 18a, 3051 KE Rotterdam
06 404 69 170
bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 uur en 17.00 uur
[email protected]
KvK: 75177838
Btw-identificatienummer: 8601.71.401.B.01

Privacy

Wij respecteren jouw privacy en zullen daar zorgvuldig mee omgaan. We houden ons aan de Ethische gedragscode Nederlandse Beroepscoaches. Zie onze privacy statement.

Akkoord

Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden door ‘ik ga akkoord’ aan te klikken bij aanschaf van het online product.

Toegang

Je krijgt toegang tot de online programma’s door een account aan te maken in onze online omgeving. De inloggegevens ontvang je per mail. Je hebt direct toegang tot de academy. Afhankelijk van de startdatum van het programma dat je aangeschaft hebt, zal de online content beschikbaar zijn in de online omgeving. De content zal beschikbaar zijn voor de duur die vermeld is bij het product. 
Je toegang is persoonsgebonden en niet-overdraagbaar. 
Bij discriminerende, gewelddadig, pornografisch, illegaal, nodeloos kwetsend of anderszins ongepast zijn, te beoordeling van Mom Inc. kunnen wij je de toegang tot het programma onherroepelijk ontzeggen.

Garantie

Resultaat naar aanleiding van het programma is afhankelijk van je eigen inzet.Mocht je na het volledig doorlopen van het programma ontevreden zijn, stuur ons dan een mail om restitutie te vragen. Dit is op basis van redelijkheid en eigen inzet.

Wijzigingen


Mom Inc. behoudt het recht om wijzigingen aan te brengen aan de online programma’s, zowel inhoudelijk als qua prijs.
Bij levering van het product zal de prijs niet meer wijzigen, dan geldt de op dat moment vermeldde prijs op de website.

Kopiëren

De materialen verkregen in het programma mogen niet gedeeld, gekopieerd of op een andere manier aan derden worden getoond. De materialen zijn alleen voor jou beschikbaar.

Verantwoordelijkheid

De programma’s zijn ontwikkeld voor informatieve doeleinde en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Als deelnemer ben je zelf voor 100% verantwoordelijk voor je vooruitgang en resultaat naar aanleiding van het volgen van het programma.
Deelname aan het programma is op eigen risico.

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om binnen 14 dagen je aanschaf kosteloos te herroepen. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij storten dan binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug op je rekening. Na ontvangst van je herroeping ontnemen wij je de toegang tot de online omgeving.

Vragen of zorgen naar aanleiding van dit document kunnen worden gestuurd naar: [email protected]

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023