Mom Inc.
Mom Inc. patroon afbeelding

Speciale Pilot Actie

Plezier en geluk in je werk en thuis met het programma
Ambitie in (thuis) werk en ouderschap

30 procent van de vrouwen ervaart de combinatie van werk en een jong gezin als stressvol. Ellelange to-do lijstjes, eindeloos schuldgevoel, het niet loslaten en perfectionisme leiden te vaak tot gevoelens van overbelasting en overspanning en burn-out.

Herken jij het gevoel van altijd aan staan? Dat je hoofd over uren maakt? Dat je het gevoel hebt dat je duizend ballen in de lucht houdt? Dat je te vaak moe bent? En dat je je vaak gestresst voelt?

Jij wilt meer rust in je hoofd en ruimte voor jezelf. Wij, Lotte en Sanne van Mom Inc. begrijpen dit, we hebben het zelf ondervonden hoeveel energie het kost om alles goed te willen doen, op je werk, voor je gezin en voor jezelf. Daarom ontworpen we zelf hét programma dat wij misten toen we moeder werden.

Met Ambitie in (thuis)werk en ouderschap ontdek je jouw en ideale werk-moederschap balans. Je legt de basis voor een gezond evenwicht tussen werk en moederschap. Je ontdekt hoe jij een aantal ballen zonder schuldgevoel kunt laten vallen.  Jij krijgt weer overzicht in alle rollen die je vervult. Je neemt de tijd om in jezelf te investeren en daar hebben jij, je gezin en je werkgever profijt van. Samen met een groep vrouwen geef jij jouw leven als werkende moeder vorm op een manier die bij jou past.

Wat krijg je met dit programma?

Een live dag

 Die helemaal over jou gaat. Een dag op een ontspannen locatie met een klein groepje vrouwen, persoonlijke aandacht (corona proof natuurlijk) en een heerlijke lunch.

Twee online bijeenkomsten

Vanuit je luie stoel of vanaf je werk. Extra aandacht voor jouw proces en tijd om nieuwe inzichten te laten beklijven en elkaar scherp te houden.

+ en alleen nu:
twee extra bonussen t.w.v. € 270,-:

+Een 1 op 1 coach call

Extra tijd voor jouw persoonlijke leerdoelen. Sparren over de onderwerpen die voor jou nu belangrijk zijn. Een liefdevolle stok achter de deur.

+ Toegang tot de online academie

Extra opdrachten om jou scherp te houden en te oefenen in je persoonlijk leiderschap.

Alleen nu voor maar € 449,-
(met een totale waarde van € 865,-)

Blijf jij rennen en vliegen tot je er bij neervalt?

Of neem je regie door te ontdekken hoe jij het wilt?

Je werk combineren met je zorgtaken thuis is soms best pittig. De coronacrisis heeft de druk voor ouders nog eens extra vergroot. Alles loopt door elkaar heen, de grens tussen werk en thuis is vervaagd. Dat kan een grote uitdaging zijn: toch ‘s avonds je werkmail beantwoorden met een half oog op een Netflix-serie. Of zit je net in een online meeting, gaat er weer een beker drinken over tafel… Het is steeds zoeken naar een goede balans tussen de ambities op het werk en in het ouderschap. Je wilt het in alle rollen goed doen.

Mom Inc. daagt je uit om op zoek te gaan naar jouw ideale werk-moederschap balans. Als je de tijd neemt om die balans te ontdekken geniet je meer van je werk en je gezin. Ren je niet meer van het ene noodgeval naar het andere. Als je weet welke ballen je los mag laten, hou je meer tijd over voor alles waar je nu stress van krijgt.

Mom Inc. ontdekt samen met jou in het programma Ambitie in (thuis)werk en ouderschap jouw grenzen en hoe je die nu echt gaat bewaken. Wij helpen jou om beter te kunnen schakelen tussen (thuis)werk en gezin.

Twijfel je of dit echt bij jou past? Maak een gratis bel afspraak met ons.

Door het Ambitie in (thuis)werk en ouderschap programma 

 • Ervaar je meer overzicht en controle over je leven.
 • Weet je hoe je sommige ballen met een gerust hart kunt laten vallen.
 • Waardoor je minder stress hebt, zowel op het werk als thuis.
 • Heb je een duidelijk beeld van wat jij belangrijk vindt.
 • Neem jij de regie over je eigen leven.
 • Deel je je ervaring met een netwerk van ouders
 • Presteer je beter op je werk.
 • Voel je je gelukkiger in je ouderschap.
 • Maak je duidelijkere afspraken met je partner.
 • Heb je bovenal een beter gevoel over jezelf.

 

Kortom je geniet meer van je moederschap en je werk

Mom Inc. Maak het onderwerp moederschap bespreekbaar
Mom Inc. patroon afbeelding
Mom Inc. Patroon afbeelding

Voor wie:

Ambitie in (thuis)werk en ouderschap is een programma voor ouders met jonge kinderen (1-12 jaar). Dit is voor ouders die moeiteloos hun ouderschap met hun carrière willen combineren. 

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit:

1 live trainingsdag (coronaproof en op een fijne plek met lekkere lunch). Je werkt aan persoonlijk leiderschap, jouw focus voor de komende tijd en hoe je jou eigen grenzen aangeeft. Welke ballen laat jij zorgeloos los?

2 online sessies om jezelf een reminder te geven en nog een keer te oefenen met het in de praktijk brengen. Aan de slag met grenzen aangeven en het laten vallen van ballen.

In een groep van maximaal 10 (natuurlijk corona-proof) andere ouders ga je aan de slag met het beter kunnen schakelen tussen (thuis)werken en gezin, het stellen van je eigen prioriteiten en je eigen grenzen bewaken.

Het resultaat: Jij weet ontspannen en met zelfvertrouwen werk en ouderschap te combineren! 

Tof ik doe mee met deze actie

Doe jij mee met deze pilot? Dan bieden we nu 2 extra bonussen naast de dikke korting:

1 op 1 coach call (t.w.v. € 120,-)

zodat we op jouw persoonlijke vraag kunnen inzoomen

Extra opdrachten in onze online academie (t.w.v. € 150,-)

waarmee je verdieping aanbrengt

In totaal krijg je dus €416,- korting!

De volgende Ambitie in werk en ouderschap!

Live dag op locatie in Rotterdam (vlakbij Centraal station)
Vrijdag 30 oktober van 10.00 – 16.30 uur
Twee online sessies
Vrijdag 20 november 10.00 – 11.30 uur
Vrijdag 11 december 10.00 – 11.30 uur

 • De live dag is op een ontspannen locatie in Rotterdam inclusief lunch
 • Tussendoor krijg je opdrachten die je helpen om ontspannen aan het werk te blijven
 • Toegang tot onze online community
 • Extra coach call
 • Groep van maximaal 10 deelnemers met twee trainers, dus ruimte voor persoonlijke aandacht en corona proof.
 • Alleen deze keer krijg je een korting van €416,-.

 

 

Trouwens…Helemaal niet raar om de bon te declareren bij je werkgever. 

Yes, ik meld me aan!

Veel gestelde vragen

 • ‘Het is mijn tweede (of derde, vierde) kindje. Is dit programma dan nog voor mij?’

Juist wel. Je hebt nu nog minder tijd om rust te nemen waardoor je sneller in de overlevingsstand blijft staan. Er is letterlijk nooit tijd genoeg en altijd wat te doen. Zelfzorg is belangrijk, dat weet je, maar een keer per maand naar de sauna of een uurtje sport per week is toch niet voldoende. Investeer dan eens echt in jezelf!

 • ‘Wanneer kan je het beste mee doen?’

Wij raden aan om mee te doen als je je eigen ambitie in werk en in het moederschap serieus neemt. Wacht liever niet totdat je bijna niet meer kan maar investeer in een goede basis. Jij, je gezin en je werk profiteert ervan.

 • ‘Betaalt mijn werkgever de kosten?’

Jouw werkgever is er bij gebaat dat je op een goed en gezond voelt, thuis en op je werk. Geef dus vooral bij je werkgever aan dat je dit programma wilt volgen en kijk samen wat de mogelijkheden zijn. Zo ziet je werkgever dat je je werk serieus neemt.

 • ‘Kan ik in termijnen betalen?’

We beseffen ons dat het een flink bedrag kan zijn om in een keer zelf op te hoesten. Daarom kan je in 3 termijnen van 150 euro per keer betalen als dat jou beter uitkomt. Geef dat even aan in het inschrijfformulier. Ga ook vooral met je werkgever in gesprek of je dit onder opleidings of ontwikkelbudget kunt declareren.

 • ‘Is dat groepsgebeuren wat  voor mij?’

Wij snappen helemaal dat groepstrainingen soms spannend kunnen zijn of dat je daar nou net niet zo van houdt. Maar jeetje wat zien we altijd veel herkenning in onze trainingen. En juist die herkenning geeft jou dat extra zetje wat je nodig hebt en is daardoor van toegevoegde waarde.

Ik dacht dat ik de enige was die het combineren van werk en ouderschap als zwaar ervoer. Door het programma ben ik gaan begrijpen dat ik niet alleen ben. Dat scheelt al 100%. Ik heb echt grote stappen gezet sindsdien, ik ben relaxter en effectiever.

Ayla (Gemeente Rotterdam)

Deze cursus zou onderdeel moeten zijn van de begeleiding van (nieuwe) moeders na iedere bevalling.

Kirsten (advocaat)

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah (Marketing specialist)

Het was heel leuk om te geven! Je geeft iets waardevols en zegt daarmee dat je iemand waardeert en het beste gunt: echt een mooi cadeau!

Suzanne

Na het volgen van deze cursus ga je goed voorbereid weer aan het werk! Mominc. geeft je inzicht wat de uitdagingen kunnen zijn wanneer je weer aan het werk gaat na je verlof en helpt je voor jezelf te bepalen waar je prioriteiten liggen en hoe je daar je beschikbare tijd over wilt verdelen.

Adrienne (IT - professional)

Wij zijn Lotte en Sanne, oprichters van Mom Inc.

Mom Inc. is ontstaan vanuit onze eigen behoefte als zelfstandig ondernemende moeders. De impact van het moeder worden en onze eigen (voor)oordelen over het moederschap zorgden dat we geen ruimte namen om eens goed te kijken hoe we het zelf wilden. Dus probeerden we onze werkopdrachten af te krijgen in de verloren uurtjes of zaten we met lekkende borsten in een werkoverleg omdat we niet durfden te kolven. Totdat we de koppen bij elkaar staken. Dat kan en moet anders! En daar zag Mom Inc. het levenslicht.

Mom Inc. helpt met on en offline programma’s en advies, moeders en werkgevers. Het opvoeden van kinderen mag een gelijkwaardige plaats krijgen in de balans tussen werk en privé. Het effect: gezondere moeders, gelukkigere kinderen en betere werknemers.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2020