Back to work – call 

Gezond weer aan het werk na je zwangerschapsverlof

Gefeliciteerd met je zwangerschap of met de geboorte van jullie kindje! Het combineren van werk met zwangerschap en moeder zijn lijkt zo normaal, want zoveel vrouwen doen het. Toch kan het best pittig zijn om te dealen met slaaptekort, rondvliegende hormonen, lichamelijke klachten en schuldgevoel naar thuis en je collega’s. Daarom is het goed als je weer gaat werken even stil te staan om te ontdekken hoe jij op een gezonde manier je nieuwe gezin kunt combineren met je werk.

Jouw werkgever weet dit en gunt jou dat moment om stil te staan. Zodat jij een gezonde balans vindt tussen (toekomstige) ouderschap en werk. Daarom mag jij gebruikmaken van de Back-to-work-call met Mom Inc.

Ontdek wat jij nodig hebt voor een gezonde balans

Vind je het spannend om weer aan het werk te gaan? Of wil je gewoon optimaal voorbereid weer aan de slag? Misschien ben je alweer even aan het werk en loopt het toch minder makkelijk dan je had gehoopt.

Bij Mom Inc. werken coaches die gespecialiseerd zijn op het onderwerp werk en ouderschap. In een één-op-één gesprek van 60 minuten helpen ze jou ontdekken wat jij nodig hebt om gezond aan het werk te gaan én te blijven na je verlof.

Plan hieronder jouw telefonische gesprek met Mom Inc. Je kunt zelf bepalen welk tijdstip jou het beste uitkomt. Het gesprek is online via ZOOM. Na het maken van de afspraak ontvang je de ZOOM link. We spreken elkaar binnenkort!

Sanne Nout en Lotte Bode experts werk en ouderschap van Mom Inc.

Sanne en Lotte van Mom Inc.

Wij zijn Sanne en Lotte, twee Rotterdamse onderneemsters met kinderen. Onze missie met Mom Inc. is om alle vrouwen die terugkeren op het werk na hun zwangerschap de aandacht te geven die ze nodig hebben, zodat ze op een gezonde manier aan het werk gaan en blijven.

Wij hebben allebei op onze eigen manier ervaren wat een uitdaging het kan zijn om weer te gaan werken na je verlof. We zijn ons gaan verdiepen in deze periode en hebben onze kennis van sociologie, agogiek, pedagogiek, coaching en training gebruikt in de producten van Mom Inc. Hiermee willen we alle moeders laten ervaren dat ze ruimte kunnen creëren door het maken van bewuste keuzes.

Het geeft inzicht in wat je eigenlijk belangrijk vindt en waar je aan kunt werken. Je krijgt het gevoel dat je niet de enige bent en dat jouw gedachten en gevoelens normaal zijn. Het is ook een stukje acceptatie naar jezelf. Je begrijpt beter in welke situatie je eigenlijk zit en dat maakt het makkelijker om met de situatie van de vers gezin om te gaan. Het is even wennen en je moet niet altijd alles willen. Kies voor jezelf. Dat heb ik uit deze cursus gehaald.

Nienke

Deze cursus helpt bij de overgang van verlof naar werk. Het maakt bewust van wat het inhoudt om een werkende moeder te zijn. Het is prettig om stil te staan bij je eigen waardes en prioriteiten. Ook biedt het concrete aanknopingspunten voor gesprekken met leidinggevende over terugkeer naar werk.

Angelie

De cursus Zachte Landing helpt je om goed te reflecteren op waar je staat als nieuwe moeder en hoe je een nieuwe balans gaat vinden zodra je weer start met werken. De opdrachten zijn praktisch en concreet en helpen je echt in het nadenken over je (nieuwe) prioriteiten. Het hielp mij rust te vinden in de dingen waar nu minder ruimte voor is, en juist te genieten van alles waar ik wél prioriteit leg.

Claudia

Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met moederschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

Tamara

De cursus “Zachte landing” geeft superhandige oefeningen en tips om met vertrouwen weer aan het werk te gaan na je verlof. De oefeningen zijn slim en compact gemaakt, zodat je in weinig tijd veel inzicht opdoet en er komen ook gelijk concrete stappen en tips uit.

Annelieke

Het was een cursus die je inzichten geeft over jezelf, maar ook bruikbare tips die je kan gebruiken als je weer aan de slag gaat in het werkende leven. Ik heb er echt wat aan gehad.

Christel

Zeker een aanrader! Het helpt je om bewust na te denken over je terugkeer en hier grip op te krijgen waardoor je er niet bang voor wordt! Dankjewel

Maria

Zo ontzettend fijn om te ontdekken dat ik niet de enige ben die tegen sommige dingen aanloopt. Ik vond het prettig dat het zowel over mn gevoel als over kennis ging. Gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Dat vind ik belangrijk. Heel waardevol deze cursus!

Laura

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah

Een cursus die heel inspirerend is voor moeders die net weer gaan starten of net gestart zijn. Als je net weer begint is het heel spannend en deze cursus draagt bij om je zelfverzekerd te voelen als je weer begint met werken en in te zien waar jouw waarden liggen en de focus naar moet uitgaan.

Mariska

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023