Checklist Gezinsvriendelijk werkgeverschap

Voor betrokken (hr)managers

Als betrokken (hr)manager begrijp je hoe belangrijk het is om het welzijn van zwangere en terugkerende ouders te waarborgen. Maar heb je al nagedacht over hoe je hen nog beter kunt ondersteunen? Welke vragen kan je wel of niet stellen en welke behoeften hebben zij werkelijk?

Na jarenlange ervaring met werkgevers en het begeleiden van duizenden ouders, hebben we gezien dat er vaak ruimte is voor verbetering binnen organisaties. Daarom delen we graag onze waardevolle checklist met jou:

De checklist bevat 12 vragen die je aan het denken zetten en inspireren om een nog betere werkomgeving te creëren, waarin werkende ouders zich gewaardeerd en gesteund voelen.

Laat deze checklist jou inspireren om gezinsvriendelijk werkgeverschap ten volle te benutten in jouw organisatie.

Sanne Nout en Lotte Bode experts werk en ouderschap van Mom Inc.

Over Mom Inc.

Mom Inc. ondersteunt werkgevers met het maken van een heldere en eenduidige werkwijze rondom zwangerschap en terugkeer na verlof. Zo weten werkgever en werknemer waar ze aan toe zijn en werken ouders en werkgevers met vertrouwen en in controle samen.

We bieden specifieke producten gericht op het combineren van werk en ouderschap, waarmee ouders hun persoonlijk leiderschap ontwikkelen. We gebruiken interactieve werkvormen gebaseerd op NLP, begeleidingskunde en oplossingsgericht werken. Dit combineren we met feitelijke kennis over werk en ouderschap.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023