Checklist voor, tijdens en na je verlof

Mom Inc. biedt online en offline programma’s waarmee ouders hun persoonlijk leiderschap ontwikkelen. We gebruiken interactieve werkvormen gebaseerd op NLP, begeleidingskunde en oplossingsgericht werken. Dit combineren we met feitelijke kennis over werk en moederschap.

We ondersteunen werkgevers met het maken van beleid rondom zwangerschap en terugkeer. Zo weten de werkgever en de werknemer waar ze aan toe zijn en werken ouders en werkgevers met vertrouwen en in controle samen.

Sanne en Lotte

Wij zijn Sanne en Lotte, twee Rotterdamse onderneemsters met allebei twee jonge kinderen. Onze missie met Mom Inc. is om alle vrouwen die terugkeren op het werk na hun zwangerschap de aandacht te geven die ze nodig hebben, zodat ze op een gezonde manier aan het werk gaan en blijven. Wij hebben allebei op onze eigen manier ervaren wat een uitdaging het weer gaan werken na je verlof kan zijn. We zijn ons gaan verdiepen in deze periode en hebben onze kennis van sociologie, agogiek, pedagogiek, coaching en training gebruikt in de producten van Mom Inc. We willen alle moeders laten ervaren dat ze ruimte kunnen creëren door bewuste keuzes te maken.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023