Navigeer jezelf soepel door je zwangerschapsverlof en ga weer relaxed aan het werk met hulp van deze checklist

Checklist voor, tijdens en na je verlof

Navigeer makkelijker in en uit je verlof met deze gratis checklist. De overgang naar het moederschap is een levensveranderende gebeurtenis. Voor jou persoonlijk maar ook voor jou als professional.

Het is een tijd waarin je focus verandert en je andere dingen belangrijk vindt. Je zal de eerste niet zijn om jezelf hier flink in tegen te komen. Maar het is zeker ook de kans om te groeien, als je goed voor jezelf zorgt. Met hulp van deze checklist neem jij leiding in je moederschap en je carrière. 

IMG_7554

Mom Inc. biedt online en offline programma’s waarmee ouders hun persoonlijk leiderschap ontwikkelen. We gebruiken interactieve werkvormen gebaseerd op NLP, begeleidingskunde en oplossingsgericht werken. Dit combineren we met feitelijke kennis over werk en moederschap.

We ondersteunen werkgevers met het maken van beleid rondom zwangerschap en terugkeer. Zo weten de werkgever en de werknemer waar ze aan toe zijn en werken ouders en werkgevers met vertrouwen en in controle samen.

Sanne en Lotte van Mom Inc.

Wij zijn Sanne en Lotte, twee Rotterdamse onderneemsters met kinderen. Onze missie met Mom Inc. is om alle vrouwen die terugkeren op het werk na hun zwangerschap de aandacht te geven die ze nodig hebben, zodat ze op een gezonde manier aan het werk gaan en blijven.

Wij hebben allebei op onze eigen manier ervaren wat een uitdaging het kan zijn om weer te gaan werken na je verlof. We zijn ons gaan verdiepen in deze periode en hebben onze kennis van sociologie, agogiek, pedagogiek, coaching en training gebruikt in de producten van Mom Inc. Hiermee willen we alle moeders laten ervaren dat ze ruimte kunnen creëren door het maken van bewuste keuzes.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023