Mom Inc. patroon afbeelding

1 op 1 coaching

Voor meer ontspanning in werk en ouderschap

Persoonlijk programma

Het (werkende) ouderschap kan overweldigend zijn. We hebben ook nogal wat verwachtingen van moeders: Werken alsof je geen kinderen hebt, en kinderen opvoeden alsof je niet werkt. De lat ligt hoog.

Zeker als je van nature je niet makkelijk overgeeft aan onverwachte situaties. En die komen nogal vaak voor: slapeloze nachten, zieke kinderen, opvoed vraagstukken, relatie wendingen, maar ook (en misschien wel vooral) je eigen hoge verwachtingen aan jezelf. Als moeder, als partner en als professional.

Dan kan een liefdevolle stok achter de deur helpen. Iemand die jou begrijpt en met jou kijkt naar wat je nu nodig hebt. Wat belemmert jou om te ontspannen in het moederschap en welke stappen wil je misschien wel op je werk maken. Hoe fijn is het als iemand je problemen kan relativeren en jou helpt om te groeien, meer te genieten, minder hard te zijn voor jezelf.

Mom Inc. biedt per jaar een beperkt aantal plaatsen voor werkende moeders die stappen willen zetten in een relaxter leven, meer balans en rust. Wij zijn geregistreerd coach, socioloog en agoog, maar bovenal ervaringsdeskundigen. Moeders die met ondertussen honderden moeders aan de slag gingen. We weten waar je het over hebt en kunnen jou een stap verder helpen.

We hebben nu nog plek voor jou. Mail voor meer informatie naar [email protected]. of plan een vrijblijvende coachcall in om te kijken of het wat voor jou is!

Neem jij regie door te ontdekken hoe jij het wilt?

Heb jij behoefte aan

   • Meer zelfvertrouwen
   • Rust en overzicht
   • Een moment echt echt echt voor jezelf
   • Een betere balans ontwerpen
   • Je lat wat lager leggen
   • Op je werk werk presteren en je relaxter in je moederschap voelen?

 

In dit persoonlijke programma kijken we naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Zo kan je altijd even inchecken voor onderhoud, als jij die behoefte hebt! Via de online academie ga jij de verdieping in om je eigen doelen beter te halen en te onderhouden.

Kortom: minder stress en meer geluksmomenten!

Klinkt dit als iets voor jou? Maak een gratis bel afspraak met ons!

In dit één op één programma van Mom Inc. krijg je:

 • een persoonlijk programma op maat van 4 maanden
 • 1 op 1 coaching (online en offline mogelijk)
 • opdrachten op maat in de online academie
 • toegang tot de Zachte Landing
 • persoonlijke aandacht
 • extra verdieping in de online academie

We maken een programma wat je kan volgen op de momenten dat het jou uitkomt. Juist als het voelt alsof je geen tijd hebt is dit de beste investering die je kan doen.

Mom Inc. Maak het onderwerp moederschap bespreekbaar
Mom Inc. patroon afbeelding
Mom Inc. Patroon afbeelding

Voor wie:

Het Persoonlijk coachingsprogramma is een programma voor vrouwen, moeders en ambitieuze werknemers die moeiteloos hun moederschap met hun carrière willen combineren.

Het resultaat:
Jij weet ontspannen en met zelfvertrouwen werk en moederschap te combineren!

Tof ik wil wel mee doen, maar heb nog wat vragen. Maak een bel afspraak met ons.

Dus nog even op een rijtje:

 • Een persoonlijk programma
 • van 4 maanden
 • Met 1 op 1 coaching
 • Gericht op jouw vragen over werk en moederschap
 • Om meer ontspanning, meer regie en minder schuldgevoel te ervaren
 • En jouw ideale ‘balans’ te ontwerpen
 • Tussendoor krijg je opdrachten die je helpen om ontspannen aan het werk te blijven
 • én toegang tot online cursus de Zachte Landing
 • Ruimte voor persoonlijke aandacht en corona proof.
Mom Inc. Lotte Bode.

Ik dacht dat ik de enige was die het combineren van werk en ouderschap als zwaar ervoer. Door het programma ben ik gaan begrijpen dat ik niet alleen ben. Dat scheelt al 100%. Ik heb echt grote stappen gezet sindsdien, ik ben relaxter en effectiever.

Ayla (Gemeente Rotterdam)

Deze cursus zou onderdeel moeten zijn van de begeleiding van (nieuwe) moeders na iedere bevalling.

Kirsten (advocaat)

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah (Marketing specialist)

Het was heel leuk om te geven! Je geeft iets waardevols en zegt daarmee dat je iemand waardeert en het beste gunt: echt een mooi cadeau!

Suzanne

Na het volgen van deze cursus ga je goed voorbereid weer aan het werk! Mominc. geeft je inzicht wat de uitdagingen kunnen zijn wanneer je weer aan het werk gaat na je verlof en helpt je voor jezelf te bepalen waar je prioriteiten liggen en hoe je daar je beschikbare tijd over wilt verdelen.

Adrienne (IT - professional)

Wij zijn Lotte en Sanne, oprichters van Mom Inc.

Mom Inc. is ontstaan vanuit onze eigen behoefte als zelfstandig ondernemende moeders. De impact van het moeder worden en onze eigen (voor)oordelen over het moederschap zorgden dat we geen ruimte namen om eens goed te kijken hoe we het zelf wilden. Dus probeerden we onze werkopdrachten af te krijgen in de verloren uurtjes of zaten we met lekkende borsten in een werkoverleg omdat we niet durfden te kolven. Totdat we de koppen bij elkaar staken. Dat kan en moet anders! En daar zag Mom Inc. het levenslicht.

Mom Inc. helpt met on en offline programma’s en advies, moeders en werkgevers. Het opvoeden van kinderen mag een gelijkwaardige plaats krijgen in de balans tussen werk en privé. Het effect: gezondere moeders, gelukkigere kinderen en betere werknemers.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023