#MeTime

‘Bouw je wel een beetje #Metime in?’, is misschien wel het meeste gegeven advies aan werkende moeders. Alle socials staan vol met post van moeders met een cappuccino in hun hand op de bank die even aan het genieten zijn van hun #Metime. Vergeet vooral niet te genieten op die momenten, want voor je het weet begint een baby te huilen en moet jij weer in actie. Je volgende #Metime momentje komt dan waarschijnlijk pas net weer op het moment dat jij bijna op instorten staat. Zo ren je lekker van #Metime naar #Metime zonder echt voor jezelf te zorgen. Daarom hebben wij van Mom Inc. stiekem een hekel aan de term #Metime. Zorgen voor jezelf staat bij ons natuurlijk op nummer 1. Dat doe je alleen niet op gestolen momenten. Het is een constant proces en doe je dus de hele dag door!

Wij zijn meer fan van de #kenjezelf

We leven van #metime naar #metime

Van #metime naar #kenjezelf

Weten wat jij nodig hebt om aan het eind van de dag moe maar voldaan naar bed te gaan. Niet gestresst en met een hoofd vol eindeloze to-do-lijstjes, waardoor je de halve nacht wakker ligt. Het moederschap heeft je hele hormoonhuishouding blijvend door elkaar geschud en dus ook je behoeftes. Leer jezelf opnieuw kennen en ontdek hoe jij goed voor jezelf en je kinderen zorgt en op je werk kunt presteren. Dan hoef je niet te rennen van #Metime naar #Metime momenten om af en toe een beetje op te laden. Je geniet van de momenten waarin alles loopt zoals jij het wilt en je bent oké met de momenten dat het even wat stroever gaat. Je valt ‘s avonds met een glimlach in slaap en laadt dan weer op voor nieuwe dag (als je kleintje doorslaapt tenminste).

Jezelf leren kennen

Jezelf leren kennen is makkelijker gezegd dan gedaan, als verse moeder kom je namelijk altijd tijd te kort. Onbewust wordt je ook nog eens beïnvloed door allerlei verwachtingen van buitenaf en binnenuit. Vervolgens ben jij keihard aan het werk om vooral aan andere te bewijzen dat jij een goede professional en moeder bent. Uiteindelijk levert het investeren in jezelf je meer tijd op. Omdat het straks gewoon altijd ‘jouw tijd’ is en je niet meer van #metime naar #metime hoeft te rennen.

Mom Inc. helpt je graag om al die energie die je verspilt te benutten voor jezelf en je gezin. Dus denk jij bij je volgende #Metime momentje “goh ik zou dit vaker moeten doen” geef je dan op voor één van onze programma’s. 

Lotte Bode

Al ruim 10 jaar ben ik ondernemer en heb ik als projectmanager veel projecten van de grond af opgebouwd. Vol vertrouwen begon ik aan het nieuwe avontuur van ondernemen combineren met kinderen. Multitasken was als onderneemster mijn tweede natuur, dus ik dacht deze extra klus kan ik er prima bij hebben. Ik had alleen niet zien aankomen dat kinderen van 1 en 3 mij al zouden confronteren met mijn eigen overtuigingen.

[email protected]
06 404 69 170

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023