Weer aan het werk gaan na je zwangerschapsverlof kan spannend en stressvol zijn. Een nieuwe fase breekt aan. Ben jij er klaar voor?

Wil jij de komende tijd goed voor jezelf en je baby zorgen én tevreden zijn over je werk? Doe dan mee met onze Masterclass Sterk terug aan het werk.  In deze masterclass delen we onze beste tips, kennis en ervaring.  Zo maak een relaxte en gezonde start en ga je  ‘Sterk terug aan het werk‘ . 

Al meer dan 1200 vrouwen deden met ons mee. Zij voelden ook dat ze meer nodig hadden dan een kopje koffie en een overdrachtsdocument. Gun jij jezelf een goede terugkeer?

We hebben speciaal voor jou een verkorte versie van iets langer dan 30 minuten gemaakt. Deze kun jij bekijken op het moment dat jou het beste uitkomt.

Deelname is gratis

Weer werken na je verlof: je hebt er zin maar maar kijkt er tegelijkertijd enorm tegenop.

  • Vind je het spannend om je baby straks achter te laten?
  • Twijfel je of je wel goed kunt concentreren op je werk door slaapgebrek?
  • Wil je weten waar je recht op hebt?
  • Vind je het lastig om alle zorg taken los te laten als je gaat werken?
  • Voel je je onzeker over je terugkeer?
  • Zie je in je omgeving jonge moeders worstelen met de combi werk en baby?
  • Lijkt het je lastig om vanuit je ‘home office’, er weer goed in te komen?

Zet jezelf weer op je lijstje!

In deze masterclass krijg je praktische tips, delen we onze kennis. We vertellen wat je straks kunt verwachten thuis, bij jezelf  en op je werk. Zodat jij je goed kunt voorbereiden. We delen tips en de valkuilen van moeders die je voor gingen. En jij hoort ervaringen van andere moeders.

Zo zorg jij goed voor jezelf! Want na alle zorg voor je baby wordt het weer extra belangrijk om aandacht aan jezelf te geven!

Kijk dit webinar wanneer het jou uitkomt! (maar vergeet dan niet echt even tijd te maken!)

Deze masterclass is heel informatief en fijn om de ervaringen van andere te horen!

Laura

Ik heb hem later terug gekeken dit was heel fijn. Ik vond het vooral prettig dat jullie ook je persoonlijke verhaal vertelde. Dit gaf een stuk erkenning dat ik echt de tijd mag nemen om mijn werkende leven opnieuw invulling te geven. Bedankt daarvoor een de bruikbare adviezen.

Christel

Fijn om te horen wat je kunt bespreken met je werkgever. En het is een leuke eerste kennismaking met de dames van Mom Inc.

Marieke

Een fijne Masterclass om weer even aandacht te hebben voor de uitdagingen die moederschap in combinatie met werk brengt. Ook na het krijgen van een derde kind was dit weer heel welkom.

Nienke

Fijne masterclass, al is het maar om de bevestiging te krijgen dat ik hier niet alleen in sta en meerdere moeders langzaam willen/zouden moeten starten met werken.

Marleen

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023