Weer aan het werk gaan na je zwangerschapsverlof kan spannend en stressvol zijn. Een nieuwe fase breekt aan. Ben jij er klaar voor?

Wil jij de komende tijd goed voor jezelf en je baby zorgen én tevreden zijn over je werk? Doe dan mee met onze Masterclass Sterk terug aan het werk.  In deze interactieve masterclass delen we onze beste tips, kennis en ervaring.  Zo maak een relaxte en gezonde start en ga je  ‘Sterk terug aan het werk‘ . 

Al meer dan 1200 vrouwen deden met ons mee. Zij voelden ook dat ze meer nodig hadden dan een kopje koffie en een overdrachtsdocument. Gun jij jezelf een goede terugkeer?

In de zomer geven wij geen live masterclass maar kan je een oude opname bekijken op een tijd die jou uitkomt.

Deelname is gratis
Mom Inc. Lotte Bode.
Mom Inc. De eerste lessen die ik leerde toen ik weer ging werken na de geboorte van mijn tweede

De meeste vrouwen vinden het spannend om weer te gaan werken na hun verlof. Je hebt er zin maar maar kijkt er tegelijkertijd enorm tegenop.

  • Vind je het spannend om je baby straks achter te laten?
  • Twijfel je of je wel goed kunt concentreren op je werk door slaapgebrek?
  • Wil je weten waar je recht op hebt?
  • Vind je het lastig om alle zorg taken los te laten als je gaat werken?
  • Voel je je onzeker over je terugkeer?
  • Zie je in je omgeving jonge moeders worstelen met de combi werk en baby?
  • Lijkt het je lastig om vanuit je ‘home office’, er weer goed in te komen?

Zet jezelf weer op je lijstje!

In deze masterclass krijg je praktische tips, delen we onze kennis. We vertellen wat je straks kunt verwachten thuis, bij jezelf  en op je werk. Zodat jij je goed kunt voorbereiden. We delen tips en de valkuilen van moeders die je voor gingen. En jij kunt ervaringen uitwisselen met andere moeders, want het delen van verhalen helpt.

Zo zorg jij goed voor jezelf! Want na alle zorg voor je baby wordt het weer extra belangrijk om aandacht aan jezelf te geven!

Kijk dit webinar wanneer het jou uitkomt! (maar vergeet dan niet echt even tijd te maken!)

Deze masterclass is heel informatief en fijn om de ervaringen van andere te horen!

Laura

Ik heb hem later terug gekeken dit was heel fijn. Ik vond het vooral prettig dat jullie ook je persoonlijke verhaal vertelde. Dit gaf een stuk erkenning dat ik echt de tijd mag nemen om mijn werkende leven opnieuw invulling te geven. Bedankt daarvoor een de bruikbare adviezen.

Christel

Fijn om te horen wat je kunt bespreken met je werkgever. En het is een leuke eerste kennismaking met de dames van Mom Inc.

Marieke

Een fijne Masterclass om weer even aandacht te hebben voor de uitdagingen die moederschap in combinatie met werk brengt. Ook na het krijgen van een derde kind was dit weer heel welkom.

Nienke

Fijne masterclass, al is het maar om de bevestiging te krijgen dat ik hier niet alleen in sta en meerdere moeders langzaam willen/zouden moeten starten met werken.

Marleen

Over Mom Inc.

Mom Inc. biedt online en offline programma’s waarmee ouders hun ambitie in werk en in ouderschap op een ideale manier kunnen combineren. We gebruiken interactieve werkvormen gebaseerd op NLP, begeleidingskunde en oplossingsgericht werken. Dit combineren we met feitelijke kennis over werk en moederschap en een grote dosis herkenning.

We ondersteunen werkgevers met het maken van beleid rondom zwangerschap en terugkeer. Zo weten de werkgever en de werknemer waar ze aan toe zijn en werken ouders en werkgevers met vertrouwen en in controle samen.

Sanne en Lotte

Wij zijn Sanne Nout en Lotte Bode, experts in werk en ouderschap. We hebben allebei twee jonge kinderen. Wij hebben allebei op onze eigen manier ervaren wat een uitdaging het weer gaan werken na je verlof kan zijn. Daarom is het onze missie met Mom Inc.  om alle vrouwen die terugkeren op het werk na hun zwangerschap de aandacht te geven die ze nodig hebben, zodat ze op een gezonde manier aan het werk gaan en blijven.  

We hebben onze kennis van sociologie, agogiek, pedagogiek, coaching en training gebruikt in de producten van Mom Inc. Met onze programma’s en trainingen laten we moeders laten ervaren dat ze ruimte kunnen creëren door bewuste keuzes te maken.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2020