Mom Inc.
Mom Inc. patroon afbeelding

Speciale Pilot Actie

Gezond weer aan het werk met het programma
Welkom terug Mom!

Ben je net weer aan het werk en twijfel je of je de combinatie van werken en moederschap op deze manier lang gaat volhouden? Of ga je binnenkort weer aan het werk en zie je daar net als veel andere vrouwen tegenop? Niet gek als je bedenkt dat 30 procent van de vrouwen uitvalt binnen drie maanden na haar verlof. Van volle focus op je baby naar volle bak weer aan het werk. Dat is nogal een overgang.

Wil jij je niet laten verassen, uitval voorkomen en wél goed voor jezelf zorgen? Dat snappen wij. Wij bieden jou de soepele overgang die jij verdient, met het programma dat wij nodig hadden gehad toen wij weer aan het werk gingen: Welkom terug Mom.

Herken je dit? Zorg jij altijd voor iedereen? Leg jij de lat meestal hoog? Noemt men je wel eens een perfectionist? Vind je het moeilijk om dingen los te laten, zowel thuis als op je werk? Dan is het nu extra belangrijk om voor jezelf te zorgen. Zodat je in control en ontspannen je leven als werkende moeder kan inrichten, en dat kan met ons nieuwste programma. Welkom terug Mom!

In ons progamma ontdek je jouw nieuwe en ideale werk-ouderschap balans. De basis voor nu en in de toekomst. Je geeft je grenzen goed aan, weet wat je nodig hebt en leeft niet meer van #metime naar #metime, maar kunt echt gaan genieten. Samen met een groep moeders geef jij jouw leven als werkende moeder vorm op een manier die bij jou past . Bovendien neem jij even echt de tijd en investeer je in jezelf. Wanneer was dat voor het laatst?

Wat krijg je met dit programma?

Een live trainings dag op locatie met een klein groepje vrouwen (corona proof natuurlijk)

Twee online bijeenkomsten om jouw nieuwe inzichten te laten beklijven

+ en alleen nu:
drie extra bonussen t.w.v. € 345,-

 Voor maar € 449,-
(met een totale waarde van € 940,-)

Stort jij je weer in het werkende leven?

Of neem je regie door te ontdekken hoe jij het wilt?

Voordat je moeder werd, kon jij je vol op je carrière storten. Nu je net weer aan het werk bent wil jij nog steeds je doelen op je werk halen. Maar toch merk je dat er iets is veranderd. Jij. Of je het nu wil toegeven of niet, het krijgen van een kind verandert je: je bent niet meer dezelfde persoon als daarvoor.

Mom Inc. begrijpt dit, we hebben het zelf ook ondervonden. Je werkt hard aan een project, maar toch dwalen je gedachten af naar dat piepkleine mensje dat elders op je wacht. Tijdens een vergadering kijk je, al knikkebollend door het slaapgebrek, gestrest op de klok omdat je op tijd bij de opvang moet zijn. Je hoofd werkt niet hetzelfde als pre baby. En al is het fijn om weer ‘onder de mensen’ te zijn, het is moeilijk te verkroppen dat je niet direct weer vol productief bent.

Mom Inc. geeft met Welkom terug Mom! de terugkeer naar het werk de aandacht die deze verdient. Zeker na zo’n impactvolle gebeurtenis als een kind op de wereld zetten, en alles wat daarbij komt kijken. En waarom krijg je als je terugkeer na bijvoorbeeld een burn-out een reintegratie traject, maar als je terugkeert na verlof een kopje koffie en een to-do lijst? 

Twijfel je of dit echt bij jou past? Maak een gratis bel afspraak met ons!

Door het Welkom Terug Mom programma 

 • Start jij straks zelfverzekerd weer met werken.
 • Ken jij je eigen grenzen en verlangens.
 • Durf jij het gesprek aan te gaan met je werkgever over beladen onderwerpen als ‘kolven, recht op extra pauze, jouw behoeftes… etc.
 • Ga jij overtuigend het gesprek aan met collega’s over taken waar je geen energie van krijgt
 • Ben jij ambitieus in zowel je werk als je moederschap
 • Heb jij overzicht en controle over je eigen leven.
 • Presteer je beter op je werk en voel je je relaxter in je moederschap.

Kortom: minder stress en meer geluksmomenten!

Mom Inc. Maak het onderwerp moederschap bespreekbaar
Mom Inc. patroon afbeelding
Mom Inc. Patroon afbeelding

Voor wie:

Welkom terug Mom! is een programma voor vrouwen met jonge kinderen (0-2 jaar) die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. Het maakt niet uit of je al weer even aan het werk bent of dit binnenkort gaat doen. Dit is voor vrouwen, moeders en ambitieuze werknemers die moeiteloos hun moederschap met hun carrière willen combineren.

Hoe ziet het programma eruit?

1 live trainingsdag (coronaproof en op een fijne plek met lekkere lunch). Je werkt aan persoonlijk leiderschap, jouw focus voor de komende tijd en kennis over deze fase.

2 online sessies om jezelf een reminder te geven en nog een keer te oefenen met het in de praktijk brengen van jouw ideale werk-gezin balans.

In een groep van maximaal 10 (natuurlijk corona-proof) andere moeders  ga je aan de slag met verschillende thema’s. Zoals: hoe je jouw nieuwe rollen als moeder en werknemer in kaart kunt brengen, en hoe je deze communiceert aan je partner en werkgever. Hoe jouw ideale week eruitziet. Maar ook het ‘ontzwangeren’ komt aan bod. Het gaat over jou en wat jij belangrijk vindt. Bovendien moet het een ontspannen dag zijn.

Het resultaat:
Jij weet ontspannen en met zelfvertrouwen werk en moederschap te combineren!

Tof ik wil wel mee doen, maar heb nog wat vragen. Maak een bel afspraak met ons.

Omdat we je uitnodigen voor de pilot-editie, geven we alleen nu graag 3 bonussen weg!

Als bonus bieden we nu een extra:

1 op 1 coach call (t.w.v. € 120,-)

zodat we op jouw persoonlijke vraag kunnen inzoomen

Extra opdrachten in onze online academie (t.w.v. € 150,-)

waarmee je verdieping aanbrengt

Toegang tot de online cursus Zachte Landing (t.w.v. € 75,-)

waar je gelijk mee kunt beginnen.

In totaal krijg je dus €491,- korting!

Yes, ik meld me aan!

De eerst volgende Welkom terug Mom!

Live dag op locatie in Rotterdam (vlakbij Centraal station)
Vrijdag 9 oktober of 6 november van 10.00 – 16.30 uur
+Twee online sessies
Donderdag 5 november  of  19 november 10.00 – 11.30 uur
Donderdag 26 november of 10 december 10.00 – 11.30 uur
of
Live dag op een centrale locatie in het midden van het land
Vrijdag  6 november van 10.00 – 16.30 uur
+Twee online sessies
Donderdag  19 november 10.00 – 11.30 uur
Donderdag 10 december 10.00 – 11.30 uur

Dus nog even op een rijtje:

 • De live dag is op een ontspannen locatie inclusief heerlijke lunch
 • Een dag helemaal voor jou.
 • Tussendoor krijg je opdrachten die je helpen om ontspannen aan het werk te blijven
 • Je krijgt toegang tot onze online community
 • én toegang tot online cursus de Zachte Landing
 • Plus: Een extra coach call
 • De groep is maximaal 10 deelnemers met twee trainers (Sanne en Lotte),
 • Ruimte voor persoonlijke aandacht en corona proof.
 • Alleen deze keer krijg je een korting van €491,-.

Trouwens…Helemaal niet raar om de bon te declareren bij je werkgever, gelijk een goede aanleiding om over je terugkeer te praten.

Mom Inc. Lotte Bode.

Veel gestelde vragen:

 • Het is mijn tweede (of derde, vierde) kindje. Is dit programma dan nog voor mij?

Juist wel. Je weet waar je na jouw vorige bevallingen tegenaan liep. Hebt nu nog minder tijd om rust te nemen waardoor je sneller in de overlevingsstand blijft staan.

 • Vanaf wanneer kan je het beste mee doen?

Wij raden aan om mee te doen vanaf het begin dat je weer gaat werken, maar dus wel net gestart bent. Zo help jij jezelf het beste met deze overgang en weet je al hoe de praktijk eruit ziet. Ben je al wat langer aan het werk dan weet je wel al beter waar je tegenaan loopt en kan je dit programma nog bewuster inzetten.

 • Betaalt mijn werkgever de kosten?

Jouw werkgever is er bij gebaat dat je op een goede manier terugkeert op je werk. Geef dus vooral bij je werkgever aan dat je dit programma wilt volgen en kijk samen wat de mogelijkheden zijn. Zo ziet je werkgever dat je je werk serieus neemt.

 • Kan ik in termijnen betalen?

We beseffen ons dat het een flink bedrag kan zijn om in een keer zelf op te hoesten. Daarom kan je in 3 termijnen van 150 euro per keer betalen als dat jou beter uitkomt. Geef dat even aan in het inschrijfformulier.

Ik dacht dat ik de enige was die het combineren van werk en ouderschap als zwaar ervoer. Door het programma ben ik gaan begrijpen dat ik niet alleen ben. Dat scheelt al 100%. Ik heb echt grote stappen gezet sindsdien, ik ben relaxter en effectiever.

Ayla (Gemeente Rotterdam)

Deze cursus zou onderdeel moeten zijn van de begeleiding van (nieuwe) moeders na iedere bevalling.

Kirsten (advocaat)

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah (Marketing specialist)

Het was heel leuk om te geven! Je geeft iets waardevols en zegt daarmee dat je iemand waardeert en het beste gunt: echt een mooi cadeau!

Suzanne

Na het volgen van deze cursus ga je goed voorbereid weer aan het werk! Mominc. geeft je inzicht wat de uitdagingen kunnen zijn wanneer je weer aan het werk gaat na je verlof en helpt je voor jezelf te bepalen waar je prioriteiten liggen en hoe je daar je beschikbare tijd over wilt verdelen.

Adrienne (IT - professional)

Wij zijn Lotte en Sanne, oprichters van Mom Inc.

Mom Inc. is ontstaan vanuit onze eigen behoefte als zelfstandig ondernemende moeders. De impact van het moeder worden en onze eigen (voor)oordelen over het moederschap zorgden dat we geen ruimte namen om eens goed te kijken hoe we het zelf wilden. Dus probeerden we onze werkopdrachten af te krijgen in de verloren uurtjes of zaten we met lekkende borsten in een werkoverleg omdat we niet durfden te kolven. Totdat we de koppen bij elkaar staken. Dat kan en moet anders! En daar zag Mom Inc. het levenslicht.

Mom Inc. helpt met on en offline programma’s en advies, moeders en werkgevers. Het opvoeden van kinderen mag een gelijkwaardige plaats krijgen in de balans tussen werk en privé. Het effect: gezondere moeders, gelukkigere kinderen en betere werknemers.

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2020