Meedoen met de Zachte Landing

 join the Gentle Return

Wat goed dat jij mee gaat doen met de Zachte Landing

For the English version scroll down!

Gefeliciteerd met je zwangerschap of met de geboorte van jullie kindje!
Na je zwangerschapsverlof terugkeren naar je werk is vaak even wennen. Er is immers een hoop veranderd in je leven, of je nu een eerste kindje verwelkomt of al meerdere kids hebt rondlopen. Vind je het spannend
om weer aan het werk te gaan of wil je gewoon optimaal voorbereid weer aan de slag? Misschien ben je alweer even aan het werk maar ben je nog op zoek naar een goede balans.

KPN snapt dat dit belangrijk is en biedt jou daarom deze cursus aan. Met de cursus de Zachte landing ontdek jij hoe jij, je gezin en je werk goed en gezond kunt combineren.

Als je nog niet bent bevallen is het toch handig je alvast in te schrijven, wij sturen je dan een reminder als het zover is.

Schrijf je in!

Vul hieronder je gegevens in om je aanmelding te bevestigen.
Je start dan nog niet direct met de cursus. Je ontvangt een mail waarin staat hoe je kunt starten, zodat jij kunt starten op een moment dat het voor jou uit komt.

Ben je nog niet bevallen of met verlof, meld je toch vast aan! Door je nu alvast aan te melden krijg jij als je straks weer gaat werken en reminder om te starten met de cursus. Je ontvangt na aanmelding direct de checklist Relaxt met Verlof, die je helpt op je werk alles goed te regelen vóór en tijdens je verlof.

Inschrijven voor de Zachte Landing

Enroll in the Gentle Return

Zachte Landing in het kort

 • Korte en krachtige online opdrachten over zowel de praktische als mentale terugkeer naar werk.
 • Een extra live coachingssessie voor mentale support van onze experts en andere ouders in dezelfde fase.
 • In totaal maak je zes opdrachten. Elke opdracht kost je maximaal 30 minuten.
 • Je kunt starten wanneer het je uitkomt.
 • De cursus duurt ongeveer 3 weken (elke drie dagen krijg je een nieuwe opdracht).
 • Je hebt twee maanden toegang tot de cursus.

Het geeft inzicht in wat je eigenlijk belangrijk vindt en waar je aan kunt werken. Je krijgt het gevoel dat je niet de enige bent en dat jouw gedachten en gevoelens normaal zijn. Het is ook een stukje acceptatie naar jezelf. Je begrijpt beter in welke situatie je eigenlijk zit en dat maakt het makkelijker om met de situatie van de vers gezin om te gaan. Het is even wennen en je moet niet altijd alles willen. Kies voor jezelf. Dat heb ik uit deze cursus gehaald.

Nienke

Deze cursus helpt bij de overgang van verlof naar werk. Het maakt bewust van wat het inhoudt om een werkende moeder te zijn. Het is prettig om stil te staan bij je eigen waardes en prioriteiten. Ook biedt het concrete aanknopingspunten voor gesprekken met leidinggevende over terugkeer naar werk.

Angelie

De cursus Zachte Landing helpt je om goed te reflecteren op waar je staat als nieuwe moeder en hoe je een nieuwe balans gaat vinden zodra je weer start met werken. De opdrachten zijn praktisch en concreet en helpen je echt in het nadenken over je (nieuwe) prioriteiten. Het hielp mij rust te vinden in de dingen waar nu minder ruimte voor is, en juist te genieten van alles waar ik wél prioriteit leg.

Claudia

Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met moederschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

Tamara

De cursus “Zachte landing” geeft superhandige oefeningen en tips om met vertrouwen weer aan het werk te gaan na je verlof. De oefeningen zijn slim en compact gemaakt, zodat je in weinig tijd veel inzicht opdoet en er komen ook gelijk concrete stappen en tips uit.

Annelieke

Het was een cursus die je inzichten geeft over jezelf, maar ook bruikbare tips die je kan gebruiken als je weer aan de slag gaat in het werkende leven. Ik heb er echt wat aan gehad.

Christel

Zeker een aanrader! Het helpt je om bewust na te denken over je terugkeer en hier grip op te krijgen waardoor je er niet bang voor wordt! Dankjewel

Maria

Zo ontzettend fijn om te ontdekken dat ik niet de enige ben die tegen sommige dingen aanloopt. Ik vond het prettig dat het zowel over mn gevoel als over kennis ging. Gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Dat vind ik belangrijk. Heel waardevol deze cursus!

Laura

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah

Een cursus die heel inspirerend is voor moeders die net weer gaan starten of net gestart zijn. Als je net weer begint is het heel spannend en deze cursus draagt bij om je zelfverzekerd te voelen als je weer begint met werken en in te zien waar jouw waarden liggen en de focus naar moet uitgaan.

Mariska

The Gentle Return

Congratulations on your pregnancy or on the birth of your baby!
Returning to work after maternity leave often takes some getting used to. After all, a lot has changed in your life, whether you are welcoming your first child or already have several kids walking around.
It is important that you take a moment to reflect on this transition.

KPN understands that this is important and therefore offers you a Gentle Return. With the Gentle Return course you will discover how you want to balance, motherhood and a career in a for you fitting manner.

This course is helpful if you are returning to work soon, or did so in the last year. If you have not yet given birth, it is still useful to register in advance, we will send you a reminder when the time has come.

We look forward to meet you!

How does The Gentle Return work?

 • Short and powerful online assignments about both the practical and mental topics concerning the return to work.
 • An additional live coaching session for mental support from our experts and other parents in the same phase.
 • You will complete six assignments in total. Each assignment will take you a maximum of 30 minutes.
 • You can start whenever it suits you.
 • The course lasts approximately 3 weeks (every three days you will receive a new assignment).
 • You have two months access to the course.

Enroll in the Gentle Return

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023