Als gelukkige moeder vol zelfvertrouwen weer aan het werk.

Gun jezelf een Zachte Landing

Ga jij bijna weer aan het werk na je zwangerschapsverlof?  Kijk jij daar best een beetje tegenop? Wil jij vol zelfvertrouwen moederschap en werk combineren? Wil jij niet bij de 30% vrouwen horen die uitvalt na haar verlof? Besef jij je dat het heel belangrijk is om (meer) aandacht aan jezelf te geven? Goed plan!

Je verlof lijkt wel voorbij gevlogen. Aan de ene kant heb je weer zin om je hoofd te gebruiken maar aan de andere kant voel je je onzeker. Hoe breng jij straks jouw kindje naar de opvang? Hoe gaat je werk er nu uit zien? Hoe combineer je het moederschap met de rol van professionele collega? Hoe hou je de verschillende ballen in de lucht? Hoe geniet je net zoveel van het moederschap als van je werk? Hoe wil je het nu eigenlijk regelen?

De online cursus ‘Zachte Landing’ van Mom Inc. gaat je helpen de antwoorden op die vragen te vinden. In 3 weken ontdek jij met korte maar impactvolle oefeningen en veel herkenbare tips, hoe jij moederschap en werk wil combineren. Je doet de opdrachten wanneer ze jou uitkomen en ontdekt welke eerste stappen je kunt zetten om beiden met een glimlach te doen.

Ontdek jouw hoe jij wilt dat jouw nieuwe leven als werkende moeder eruit ziet.

Door deze online cursus te volgen investeer je in jezelf, wat een positieve invloed heeft op jouw gezinsleven, sociale leven en werkleven. Je zet daarmee jezelf op de eerste plek, waardoor je elke rol sterk en zelfverzekerd uitvoert. Daar heeft iedereen om jou heen profijt van.

Gun jezelf de online cursus ‘Zachte Landing’: ‘introductie in je nieuwe leven als werkende moeder’, want door deze cursus te volgen:

 • Zet je vol vertrouwen de eerste stappen in je leven als werkende moeder
 • Leg de basis zoals jij het voor ogen hebt
 • Leer je de feiten over moederschap en werk
 • Maak je jouw prioriteiten duidelijk
 • Ga je vol vertrouwen na je zwangerschap aan het werk
 • Regel je het thuis en op het werk goed.
Ontwerp-zonder-titel-9

Aan de slag wanneer jij tijd hebt.

In deze online cursus krijg jij:

 • 6 korte (30 min) en krachtige oefeningen
 • Gebaseerd op onderzoek en positieve psychologie
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • De vragen die jou helpen, maar die iedereen vergeet te stellen
 • Een live Q&A sessie
 • Een community van vrouwen in dezelfde fase
 • Nadat je bent  gestart 2 maanden toegang tot de online academie

Nadat je van ons de bevestiging in je mail hebt ontvangen, heb je toegang tot onze online leeromgeving. Jij start wanneer jij dat wilt. Om de paar dagen komt er een nieuwe opdracht beschikbaar die je uitvoert op een moment dat jou uitkomt.

Eén keer per maand houden we een live sessie waarin je vragen kunt stellen en gedachten met ons en elkaar kunt delen. Natuurlijk hebben we rekening gehouden met de beperkte tijd van moeders, dus de opdrachten kosten maximaal een half uur.

We gebruiken interactieve werkvormen die gebaseerd zijn op NLP, begeleidingskunde en oplossingsgericht werken. Dit combineren we met feitelijke kennis over werk en moederschap.

Heb je vragen, lukt iets niet? We zijn er om jou te helpen!

Meedoen met de Zachte Landing

Mom Inc. heeft als visie dat werkgevers een belangrijke rol spelen in het faciliteren van een gezonde terugkeer. Meerdere werkgevers bieden de Zachte Landing al standaard aan. Doet jou werkgever al mee en wil je mee doen met Zachte Landing. Meld je dan aan via de button. Je hoeft geen adres in te vullen.

Biedt jouw werkgever de Zachte Landing nog niet aan? Wil je wel meedoen? Meld je dan aan en lever de factuur in bij je werkgever.
De Zachte Landing kost € 189,- excl. btw.

Ja ik doe mee met de Zachte Landing

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor vrouwen die:

 • Een kindje hebben in de leeftijd van 0- 2 jaar
 • Bijna weer aan het werk gaan na verlof of net weer aan het werk zijn
 • Ambitie hebben in hun werk,
 • Zelfontplooiing belangrijk vinden
 • Moederschap een volwaardige plek willen geven
 • Voor first time moeders maar zeker ook bij een tweede, derde, vierde…
 • Zichzelf en het moederschap serieus willen nemen
 • Misschien al eerder (bijna) tegen overspannenheid aanliepen en dit willen voorkomen
 • Of eerder het terug aan het werk gaan als best wel pittig hebben ervaren en dat nu anders willen doen.
Yes, ik doe mee!

Ik dacht dat ik de enige was die het combineren van werk en ouderschap als zwaar ervoer. Door het programma ben ik gaan begrijpen dat ik niet alleen ben. Dat scheelt al 100%. Ik heb echt grote stappen gezet sindsdien, ik ben relaxter en effectiever.

Ayla, Gemeente Rotterdam

De verhalen van de andere deelnemers hebben mij veel inzichten gegeven. Sanne en Lotte weten de juiste punten uit je verhaal te pakken en dat te vertalen naar de groep. Ze zijn ontzettend kundig en de onderwerpen die aan bod komen zijn raak. Ik heb geleerd om duidelijker en meer open te communiceren, mét resultaat.

Charlotte, projectmedewerker

Dankzij dit programma zijn mijn ambities weer helder. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en om groot te dromen. Het programma was goed opgebouwd met hele fijne begeleiding. Iedereen kon zich uitspreken en gevoelens delen, zonder oordeel. Vooral het contact met andere vrouwen vond ik ontzettend waardevol.

Lara, leerkracht

Dit programma was Life Changing voor mij. Waar ik eerst dacht echt geen tijd te hebben, kan ik nu eindelijk tijd voor mezelf maken. Ik neem mijn eigen gezondheid eindelijk serieus. En ik voel meer ruimte om te doen wat ik belangrijk vind. Gun jezelf dit!

Manon, projectleider

Hele fijne cursus die je even laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

Sarah, marketing specialist

Het voelt alsof het je tijd kost maar eigenlijk win je jezelf ermee terug. De overgang naar het werkende moederschap had voor mij best wat uitdagingen. ik kan nu veel beter keuzes maken en voel me niet meer schuldig. En gewoon heel leuk hoe Sanne en Lotte een mooie groep weten te creëren. Ik zou het zo weer doen.

Laura, leerkracht PO

© Alle rechten voorbehouden. Mom inc. 2023